Vad behövs för att föräldrar med psykisk sjukdom ska ge en trygg uppväxt?


Fundament Film Stockholm, Film på Gotland, TriArt Film och Psykiatrifonden inbjuder till öppen diskussion om hur vi på bästa sätt kan ge barn till föräldrar med psykisk sjukdom en trygg uppväxt och föräldrarna det stöd de behöver för ett bra föräldraskap.

Utifrån filmvisning av Suzanne Ostens ”Flickan mamman och demonerna” kommer regissören Suzanne Osten diskutera med Psykiatrifondens Fördomsprisvinnare Pebbles Karlsson Ambrose kring frågan vad som behövs för att en förälder med psykisk sjukdom ska ge en trygg uppväxt.

Suzanne Osten har egna erfarenheter av att växa upp med en mamma med schizofreni och Pebbles Karlsson Ambrose, författare och bloggare, är förälder och har schizoaffektiv sjukdom.

Vi utlovar en spännande och viktig framåtriktade diskussion – Varmt välkomna!

Filmvisning ”Flickan mamman och demonerna”
Tid:
13:30 till 15:30
Plats: Biostaden Borgen, Visby

Diskussion och filmklipp (Diskussionen inleds med utvalda klipp ur filmen, för de som inte har haft möjlighet att se hela filmen)

Tid: 15:40 till 16:45
Plats: Biostaden Borgen, Visby
Deltagare: Suzanne Osten & Pebbles Karlsson Ambrose
Moderator: Maria Larsson

,

Ett svar till “Vad behövs för att föräldrar med psykisk sjukdom ska ge en trygg uppväxt?”

  1. Det gläder mig att du erfaret en öppenhet i förhållande till Pykiatrifonden, själv har jag vid upprepade tillfällen försök nå Simon Kyara och förslagit ett möte kring hur vi kan samverka utifrån olika väsentliga erfarenheter. Har ännu inte fått annat svar än; ”tack för ditt engagemang”. Höjden av arrogans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *