Sommar i P1 den 18 augusti 2024


Hon är en av landets mest framträdande regissörer för teater och film och en pionjär inom området för barn och unga. Grundade avdelningen Unga Klara på Stockholms stadsteater och verkade som konstnärlig ledare där i 30 år. Har fått en hedersguldbagge och är aktuell med filmen ”Love Duet” där hon leker med genikulten runt Ingmar Bergman. År 2021 kom självbiografin ”Vem tror hon att hon är, Suzanne Osten”.

Suzanne Osten om sitt Sommarprat:

– För mig är det en ödesfråga att göra livslust till politik, därför kommer mitt program att utspela sig mellan ”Nej” och ”Ja”. Hur man tar sig förbi Nejet och omvandlar det till ett eget Ja. För ett Ja kan betyda utveckling och det är viktigt att säga Ja till unga.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *